Kesken työpäivän mies soittaa töihin,että Iines oksentaa verta ja meinaa tukehtua..Ajoin sitten tuhatta ja sataa kotiin kesken työpäivän ja soitin eläinlääkäriin että olemme tulossa.

Iines tosiaan oksenteli verta ja hengitys oli vaikeaa sekä toinen silmä oli turvoksissa ja min'ä aivan kauhuissani.

Pikkusta ylinopeutta ajoimme eläinlääkäriin 180km/h mies antoi volvolle kenkää että pikkuinen pääsee hoitoon.

Kauhistuneen näköinen oli eläinlääkärikin kun näki iineksen ja kysyi mitä on tapahtunut,oikein ei mieskään osannut sanoa kun oli ollut päivä unilla ja epäilimme ,että on juossut jotakin päin tms..

Eläinlääkäri antoi ensin kortisoni piikin jos on jokin allerginen reaktio yms..ja sitten menimme ulos odottelemaan vaikuttaako mihinkään mitään ja eihän se vaikuttanut..suuhun katsottiin myös ettei olisi niellyt jotakin,mutta läähättämällä henki kulki loistavasti,mutta nenän kautta rohisi todella pahasti.

Eli diagnoosi oli että on törmännyt johonkin ja nenästä tuli verta joka nyt hyytyy ja rohisee nenän kautta hengittäessä.

Kylläpäs pikkuinen äipän pelästytti pahanpäiväisesti.,kipupiikin ja antibiootti reseptin sai.antibiootti aloitellaan vasta huomenna kunhan veren vuoto on kunnolla lakannu,kun monasti antibiootti lisää verenvuotoa.Nestettä laitettiin myös ihon alle kun ei vielä ainakaan ole suostunut juomaan kun kuitenkin kuolaa paljon,ettei pikkunen nestehukasta kärsis.

Onneksi minulla on noin ihanat työnantajat jotka ymmärtävät että kun koiralla on hätä niin se on mentävä,vaikka töitäkin enne lomaa olis ollu!Kiitokset!