Harjavallassa oli näyttely eilen ja oltiin Viivin kanssa seuraamassa mimmosta toimintaa se on,kun ei oo vielä koskaan tullut käytyä.

Totesin kyllä ettei oo välttämättä ihan minun harrastukseni,tai mistäs sen tietää kun perille pääsee noista kaikista näyttely jutuista..Lolakin oli velipoikansa kanssa mukana Harjavallassa,mutta arvosteluista en sen enempää kirjoita kun ei oikein ymmärrä:)

Käytiin ehtoolla vielä mettässä ja Outi oli Lolan ja Titan kanssa mukana,meidä Viivi on ihan rakastunut Lolaan ja kaikki mustavalkoiset koirathan on Lolia.

Tuntuu ettei noi Dianan juoksut lopu ikinä vasta 10pvä menossa ja toi Pami saa sydärin tota menoa,eilenkin mettässä sen piti juokta kokoajan Dianan perässä ja kun tuo meidän neitihän sit kanssa liikkuu kun mettään mennään niin oli ukolla perässä pysymistä,välillä vaan kattoi sen näköisenä että voisit olla hetken paikallas.

Sain äitienpäivä lahjaksi lahjakortin parturiin (mahtaakohan olla joku vihje,onx mun tukas jotai vikaa?) huomenna tarvis käydä kesä look vetämässä.